Belgische kaviaar is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde kaviaarsoorten afkomstig van gekweekte steuren. Vele kaviaarliefhebbers en topchefs hebben de klasse van “Royal Belgian Caviar” leren kennen en appreciëren.
Wij bieden verschillende variëteiten aan:
- “Gold Label” : afkomstig van de Siberische steur (Acipenser baerii),
- “Osietra” : geproduceerd met de eitjes van de Russische steur (Acipenser gueldenstaedtii). Deze magisch getinte donker olijfgroene tot goudgele eitjes met hun opvallende kleurschakeringen en uitgesproken zuivere ietwat “nutty” smaak zijn een hemelse ervaring voor elke fijnproever.
- “White Pearl” : witte kaviaar afkomstig van de albino sterlet (Acipenser ruthenus).
- “Platinum” : geproduceerd met eitjes afkomstig van een hybride tussen de Russische en de Siberische steur. Deze combineert de eigenschappen van beide soorten in één kaviaar: vroegere rijping van baeri, mooie kleurschakeringen en snellere groei van de osietra.